Lite allt möjligt

Publicerat: 2012-02-19 07:13:55
För jag sa snälla snälla snälla snälla, jag ber er snälla snälla snälla snälla, kan ni förlåta mig? För att jag inte har skrvit nånting?

Haha lol. Melodin kanske inte passar men så får det bli.
Just nu mår jag så sjukt illa :( Jag vågar inte sova heller för att jag måste spy och då kanske jag spyr om jag lägger mig ner och jag vill inte spy. Jag mår inte ens illa -_- Eller liksom, jag är inte ens sjuk.
Sitter och slår mig själv så fort jag känner att spyan är på väg upp och tänker, fan fan fan fan. Typ.
I alla fall, modevisningen var ju i förrigår :) Känner mig så sjukt duktig som i alla fall gick genrepet.
JAG SÅG UT SOM EN FKN FUL CAFÉ KASSÖRSKA FRÅN, ja vilket tal det nu var, MEN LÅNGT TILLBAKA.
Såg ut som många saker, både från gamling till lamm ._. Alltså jag klarade inte av att gå i det och kläderna var alldeles för stora. Jag trodde inte ens att jag skulle få på dom men det slutade med att det var tvärt om o_O
Och mitt hår. Jag vill inte ens prata om det. Min lugg var värsta lockad i små snäckskal eller vad man ska säga och sen hade dom lockat allt det andra och tryckt bak i en hästsvans så att jag såg flintig ut :( Och sen såg man mina öron :_: Så ful frisyr jag svär på allt och sen trodde jag att jag skulle ha värsta make-upen men nej.
Jag kanske visar bilder på hur jag såg ut sen. Om jag får tag på några. Mina ögon är i alla fall rödsprängda fortfarande nu. Jag klarade inte av att se på mig själv :( och sen började jag typ tänka, Varför bor jag inte i Japan? Varför är jag så ful? Varför letar ingen efter mig? (jag gick iväg efter genrepet efter jag hade sagt till min moster att jag inte ville vara med) ingen bryr sig, Varför är jag inte japan? och så vidare. Och det ledde till mycket gråt den kvällen V_V So I dont wanna talk about that.
Det blev i alla fall bättre när jag och Matilda var på Japanskan igår ;D So fun  ^_^
Fast drack typ as mycket vatten så nu måste jag på toa hela tiden :( Vi fick liksom inget vatten eller någonting under hela Fredagen. Bara efter visningen. Då fanns det cider ;DD lol.
Nu har jag lov och ska chilla som fasen förutom idag för att jag ska jobba ;_;
Om ni inte vet vad ni ska göra kan ni ju alltid klappa katten eller något? ^^
Avslutar med natsu :)<3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: